top of page

(Pra)rodiče čtou dětem!

Probudit v dětech zájem o čtení, poskytnout jim a jejich (pra)rodičům další způsob, jak příjemně strávit společný čas a navíc rozšířit dětský svět o další znalosti, to jsou hlavní cíle projektu (Pra)rodiče čtou dětem!


Scholarum - Projekt Prarodice ctou rodicum

Hledáme babičky a dědečky (ale vítáme i maminky a tatínky 😊), kteří svým dětem pravidelně čtou, nebo by s něčím takovým rádi začali.


Na našich stránkách máte možnost stáhnout si zdarma část několika zajímavých knížek a ponořit se tak se svými dětmi do světa pohádek i příběhů o přírodě nebo české historii.


Přečtením textů navíc zábava nekončí!

Zkuste si v rodině zasoutěžit, kdo si zapamatoval z příběhů nejvíc informací a pusťte se společně do vyplnění kvízu, který je připraven ke každému příběhu. Zapojte i ostatní členy rodiny a otestujte je, co si ještě pamatují ze školních lavic. Užijete si přitom nejen zábavu, ale Vaše děti si tím upevní i znalosti, které se dozvěděly z knížky.


Za jednotlivé správné odpovědi sbírají děti na svém profilu odznáčky. Po vyplnění celého kvízu navíc obdrží na email i certifikát úspěšného řešitele!


Začněte číst kliknutím na odkaz níže👇👇👇!




bottom of page